Enciklopedija za punce

Enciklopedija za punce - Sonia Feertchak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sonia Feertchak
DIMENZIJA
11,77 MB
IME DATOTEKE
Enciklopedija za punce.pdf
ISBN
4527991841451

OPIS

Enciklopedija za punce je slikovit in poučen priročnik, v katerem bodo sodobne punce našle odgovore na vprašanja, povezana z odnosi, šolo, zdravjem in življenjem nasploh. Napisan je v jasnem in sodobnem jeziku, ki je mladim bralkam blizu.600 strani vsebine, ki so jo pregledali strokovnjaki (psihologi, zdravniki, pravniki ...). Knjiga je napisana v svežem, a resnem tonu in prinaša zelo dragocene informacije.330 gesel, ob geslih pa ravno toliko premišljenih in podrobnih odgovorov na vsa vprašanja, ki si jih postavljajo današnje punce v obdobju, ko zapuščajo otroštvo in odkrivajo svojo žensko plat. Kako se privaditi na svoje telo, ki se spreminja, kako vzpostavljati odnose, ki postajajo vse bolj kompleksni, kako živeti spolnost, kako biti samostojna, kako se dobro počutiti v svoji koži. Enciklopedija za punce razlaga, odkriva in opogumlja brez lažne skromnosti in tabujev: seksualne prakse, kontracepcijo, šokantne slike, odvisnosti, male užitke in velike prepovedi ...Osebnostni testiPoglavje o stilih oblačenjaNekaj drobnarij: poučne risbe, nekaj telovadnih vaj, osnovna navodila, kako šivati, recepti za koktejle brez alkohola ...Zanimive internetne povezave in koristne naslove.Najstnice se danes srečujejo z neverjetno svobodo, še posebej preko interneta, zaradi katere so postavljene pred vrsto odločitev. Cilj Enciklopedije za punce je, da jim v tej popolni svobodi pomaga, da si oblikujejo svojo osebnost, tako da bodo v svojem življenju lažje sprejemale dobre odločitve.

Napisano je vse o spreminjanu telesa, ter puberteti, nasveti, spolnost, moda, lepota, mozolji,... 1# Enciklopedija za punce cena 18€ 2# Stilski vodnij za vsako punco cena 9€ Več info na tel.št.

Napisan je v jasnem in sodobnem jeziku, ki je mladim bralkam blizu. Enciklopedija za punce je slikovit in poučen priročnik, v katerem bodo sodobne punce našle odgovore na vprašanja, povezana z odnosi, šolo, zdravjem in življenjem nasploh. Napisan je v jasnem in sodobnem jeziku, ki je mladim bralkam blizu. Enciklopedija za punce je slikovit in poučen priročnik, v katerem bodo sodobne punce našle odgovore na vprašanja, povezana z odnosi, šolo, zdravjem in življenjem nasploh.

POVEZANE KNJIGE