Enciklopedija za punce

Enciklopedija za punce - Sonia Feertchak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sonia Feertchak
DIMENZIJA
12,95 MB
IME DATOTEKE
Enciklopedija za punce.pdf
ISBN
3351287011853

OPIS

Enciklopedija za punce je slikovit in poučen priročnik, v katerem bodo sodobne punce našle odgovore na vprašanja, povezana z odnosi, šolo, zdravjem in življenjem nasploh. Napisan je v jasnem in sodobnem jeziku, ki je mladim bralkam blizu.600 strani vsebine, ki so jo pregledali strokovnjaki (psihologi, zdravniki, pravniki ...). Knjiga je napisana v svežem, a resnem tonu in prinaša zelo dragocene informacije.330 gesel, ob geslih pa ravno toliko premišljenih in podrobnih odgovorov na vsa vprašanja, ki si jih postavljajo današnje punce v obdobju, ko zapuščajo otroštvo in odkrivajo svojo žensko plat. Kako se privaditi na svoje telo, ki se spreminja, kako vzpostavljati odnose, ki postajajo vse bolj kompleksni, kako živeti spolnost, kako biti samostojna, kako se dobro počutiti v svoji koži. Enciklopedija za punce razlaga, odkriva in opogumlja brez lažne skromnosti in tabujev: seksualne prakse, kontracepcijo, šokantne slike, odvisnosti, male užitke in velike prepovedi ...Osebnostni testiPoglavje o stilih oblačenjaNekaj drobnarij: poučne risbe, nekaj telovadnih vaj, osnovna navodila, kako šivati, recepti za koktejle brez alkohola ...Zanimive internetne povezave in koristne naslove.Najstnice se danes srečujejo z neverjetno svobodo, še posebej preko interneta, zaradi katere so postavljene pred vrsto odločitev. Cilj Enciklopedije za punce je, da jim v tej popolni svobodi pomaga, da si oblikujejo svojo osebnost, tako da bodo v svojem življenju lažje sprejemale dobre odločitve.

Končno imaš na voljo priročnik, ki ti bo pomagal najti odgovor na vsa tvoja vprašanja, na primer: • Kako bi imela več prijateljic? • Kako se pride do solidne žepnine? • Kako bi postala manj plašna in bolj samozavestna? • Kaj se pravzaprav dogaja s tabo, ko si v puberteti? • Kako naj povem fantu, da ga ... Brezplačne igre za punce. Igraj online igre za punce kot so igre ličenja, oblačenja, ljubezenske igre, modne igre in druge zastonj igre za punce. Za dodatne informacije ali vprašanja smo vam vedno na voljo! SHOP.

Zgodbe za lahko noč za uporniške punce je njena sedma knjiga za otroke. Enciklopedija je izčrpna slikovna enciklopedija, ki ponuja odgovore na mnoga otroška vprašanja na temo vesolja, znanosti, zgodovine, rastlin, živali in človeškega telesa. Knjiga je primerna za otroke od 3.

POVEZANE KNJIGE