Dušan Mravlje

Dušan Mravlje - Boštjan Fon | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Fon
DIMENZIJA
6,4 MB
IME DATOTEKE
Dušan Mravlje.pdf
ISBN
2620126965845

OPIS

Po prvih nerodnih korakih dolgina iz Kranja, ki se je v vojski s treniranjem teka izognil vojaškemu drilu s smrdečim konjem ob sebi, sledi popotovanje, polno humorja in samoironije, s popolnim tekaškim korakom od prvega tekmovalnega preizkusa v Bielu do smrtno nevarne, a triumfalne Trans Americe.Tri desetletja znoja, klančin in navkrebrnih psovk edinstvenega ultra tekača Dušana Mravljeta na straneh knjige, po kateri boste odložili vse tekaške priročnike, v smetnjak zabrisali piskajočo štoparico in si nadeli lahko tekaško obutev za Tek, pisan z veliko začetnico. In seveda boste na cilju spili pošten vrček ohlajenega piva!

... Mravlje ne prizanaša lažnim avtoritetam v svetu dolgih tekaških preizkušenj, hkrati pa ob vsej resnosti in energiji, ki jo je vlagal v tek, kateremu je posvetil aktivno življenje, ves čas čutite šegavost in prvinsko iskrivost, s katero se je odpravljal na tekme.

Izbirajte med slovenskimi in angleškimi knjigami. Dušan Mravlje in žena Andreja. Poslušaj (25:43) Dušan in Andreja Mravlje.

POVEZANE KNJIGE