Domača lekarna patra Simona Ašiča - Recepti

Domača lekarna patra Simona Ašiča - Recepti - Simon Ašič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Ašič
DIMENZIJA
8,88 MB
IME DATOTEKE
Domača lekarna patra Simona Ašiča - Recepti.pdf
ISBN
8392306843881

OPIS

"Pred vami je knjiga, ki želi pomagati v telesnih stiskah vsakemu, ki zaupa v moč zdravilnih rastlin in drugih domačih zdravilnih pripomočkov. Pa Bogu se priporočite!"pater Simon Ašič (1906-1992)cistercijan iz StičnePrvi del Domače lekarne patra Simona Ašiča, v katerem so zbrani vsi njegovi recepti in navodila za uporabo zdravilnih zelišč.Prenovljena in popravljena izdaja.

Pater Simon je začel pomagati s pomočjo čajev iz domačih zdravilnih rastlin. ii domaČa lekarna patra simona aŠiČa recepti mohorjeva 1995 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Novost na Lekarnar.com: Domači čaji patra Simona Ašiča. Pater Simon Ašič (1906-1992), velik poznavalec zdravilnih rastlin, se je rodil v vasi Trebež pri Brestanici na Dolenjskem.

S staranjem se lahko poveča, kar pomeni ... Sad njegovega dela živi tudi po njegovi smrti. Pater Simon Ašič je svoje znanje strnil v knjigah Domača lekarna patra Simona Ašiča: priročnik za nabiranje zdravilnih rastlin in Domača lekarna patra Simona Ašiča: Recepti, ki jih že vse od leta 1984 izdaja Celjska Mohorjeva družba. DOMAČA LEKARNA PATRA SIMONA AŠIČA.

POVEZANE KNJIGE