Božanski piškoti

Božanski piškoti - Andrea Amruš-Einspieler, Natascha Partl, Maria Roblek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Amruš-Einspieler, Natascha Partl, Maria Roblek
DIMENZIJA
9,94 MB
IME DATOTEKE
Božanski piškoti.pdf
ISBN
4538685390988

OPIS

Božič povezujemo z jaslicami, polnočnico, zvezdnatim nebom nad zasneženo pokrajino, praznično okrašeno mizo in z vonjavami iz materine kuhinje ... Bistvo božiča seveda neskončno presega vse to, a nič od tega ne gre zanemariti zlasti o božiču. Tri profesorice Višje šole za gospodarske poklice v Št. Petru v Rožu so zato svoje bogate kulinarične izkušnje - največ jih je iz božičnega časa - prelile v knjigo Božanski piškoti. V njej najdemo ob izredno lepih in nazornih fotografijah desetine receptov za pripravo najrazličnejših piškotov, kroglic, poljubčkov, rulad, kruhkov, rezin, upognjencev, rogljičkov, palčic, srčec in kolačkov. Že ob samem naštevanju teh imen se v človeku zbudi želja, da bi knjigo odprl ter jo preveril v praksi ...

Vendar pa se pri teh piškotih ni potrebno odločati, saj odlično združuje oba okusa, ki se izjemno dobro prepletata! Veseli december je že v polnem teku in naše gospodinjstvo enostavno ne more brez božičnega posladka. Domačih piškotov se razveseli vsak.

Toplo dišijo, polni so sladkega okusa in še praznično obleko nosijo. Sam postopek peke je popolnoma enostaven, le okraševanje vzame kakšno minutko več časa. Okusno.je - Kuharski portal in zvrhan lonec idej.

POVEZANE KNJIGE