Bebo

Bebo - Jure Černič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Černič
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Bebo.pdf
ISBN
2686070066420

OPIS

Kot je zapisal avtor v uvodu, je Bebo »zgodba o prijateljstvu in ljubezni. O moči volje in pozitivne energije. Površnemu bo morda polna predsodkov. V resnici je povsem brez. Tako naj se tudi bere.« Zgodba o fantu, ki je, kot sam pravi, »malo tako«. Zgodba, ki s svojo pozitivno in povsem nepretenciozno naravnanostjo razbija stereotipe in vsakršne predsodke, ne le glede drugačnosti, ampak tudi o Slovencih in južnejših narodih, pa o tem, zakaj so moški večeri včasih tudi koristni in da je prav vsakdo enakovreden član družbe, če se le trudi in prispeva po svojih močeh. Zgodba za vse ljudi odprtega duha in tiste, ki si tega želijo, pa jim gre težje od rok, tako kot sprva Bebovemu očetu …

Browse our product catalogue here. Contact Us To Find Your Packaging Solution. Bebo Beba™ is the brand for the parent who cares.

You care, and that's why Bebo Beba™ is the right brand for your family! Music video by Luis Fonsi, Zé Neto & Cristiano, Thyy performing Por Isso Que Eu Bebo. Universal Music Latino; © 2021 UMG Recordings, Inc.http://vevo.ly/qwPiVv Bebo has announced that it's launching a 'brand new social network' The original website launched in 2005 and was the go-to site for millennials It was known for its 'Other half' feature, and the ... Welcome to QuizJockey.

POVEZANE KNJIGE