Bebo

Bebo - Jure Černič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Černič
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Bebo.pdf
ISBN
3755693324574

OPIS

Kot je zapisal avtor v uvodu, je Bebo »zgodba o prijateljstvu in ljubezni. O moči volje in pozitivne energije. Površnemu bo morda polna predsodkov. V resnici je povsem brez. Tako naj se tudi bere.« Zgodba o fantu, ki je, kot sam pravi, »malo tako«. Zgodba, ki s svojo pozitivno in povsem nepretenciozno naravnanostjo razbija stereotipe in vsakršne predsodke, ne le glede drugačnosti, ampak tudi o Slovencih in južnejših narodih, pa o tem, zakaj so moški večeri včasih tudi koristni in da je prav vsakdo enakovreden član družbe, če se le trudi in prispeva po svojih močeh. Zgodba za vse ljudi odprtega duha in tiste, ki si tega želijo, pa jim gre težje od rok, tako kot sprva Bebovemu očetu …

The Bebo brand is owned by Amazon Com , a company listed in New York. Bebo is part of the Consumer Cyclical business sector. Invalid Link.

It was bought by AOL in 2008 and with the ... Bebo's co-founder plans to relaunch the social network with a focus on profiles and "real-time" interactions between friends rather than the news feeds at the core of Twitter and Facebook. The Bebo brand, founded in 2005 (United States), has more than 348 sister brands and more than 419 competing brands. The Bebo brand is owned by Amazon Com , a company listed in New York.

POVEZANE KNJIGE