Ameriški bogovi

Ameriški bogovi - Neil Gaiman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neil Gaiman
DIMENZIJA
8,59 MB
IME DATOTEKE
Ameriški bogovi.pdf
ISBN
2827789557608

OPIS

Roman Ameriški bogovi, nosilec venca odličij - med njimi so nebula, hugo, nagrada Brama Stokerja in locus -, vabi na kalejdoskopsko potovanje po ne povsem izmišljeni pokrajini Združenih držav Amerike, ki se bere strah vzbujajoče domače, a tudi nezaslišano tuje. Premišljena, duhovita, vznemirjajoča, strašljiva in nasladna knjiga je absolutna mojstrovina.

Adaptacije knjižne predloge Neila Gaimana, ki spremlja nekdanjega kaznjenca Shadowa Moona, ki sprejme nalogo skrivnostnega Mr. Wednesdayja, da postane njegov telesni stražar.

Roman Ameriški bogovi, nosilec venca odličij - med njimi so nebula, hugo, nagrada Brama Stokerja in locus-, vabi na kalejdoskopsko potovanje po ne povsem izmišljeni pokrajini Združenih držav Amerike, ki se bere strah vzbujajoče domače, a tudi nezaslišano tuje.Premišljena, duhovita, vznemirjajoča, strašljiva in nasladna knjiga je absolutna mojstrovina. Roman Ameriški bogovi, nosilec venca odličij - med njimi so nebula, hugo, nagrada Brama Stokerja in locus -, vabi na kalejdoskopsko potovanje po ne povsem izmišljeni pokrajini Združenih držav Amerike, ki se bere strah vzbujajoče domače, a tudi nezaslišano tuje. Premišljena, duhovita, vznemirjajoča, strašljiva in nasladna knjiga je absolutna mojstrovina. Članki z oznako Ameriški bogovi.

POVEZANE KNJIGE