5 najpogostejših obžalovanj pred smrtjo

5 najpogostejših obžalovanj pred smrtjo - Bronnie Ware | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bronnie Ware
DIMENZIJA
5,28 MB
IME DATOTEKE
5 najpogostejših obžalovanj pred smrtjo.pdf
ISBN
3296738115464

OPIS

Vsaka izkušnja je priložnost za osebnostno rast. Najglobljo modrost človek navadno pridobi šele, ko ga življenje „obdaruje“ z najhujšimi preizkušnjami. Številne ljudje je strah premišljevati o koncu, čeprav vsi vemo, da je na tem svetu vse minljivo. Marsikdo šele potem, ko se povsem jasno zave, da preživlja zadnje trenutke, spozna, da ga je bilo v resnici strah živeti.1. Želim si, da bi bil zvest sebi in ne bi živel samo za druge2. Želim si, da ne bi toliko delal3. Želim si, da bi upal izraziti svoja čustva4. Želim si, da bi ostal v stiku s prijatelji5. Želim si, da bi si dovolil biti srečnejšiBronnie Ware, Avstralka nemirnega duha, se je dolgo klatila po svetu, živela iz rok v usta, iz dneva v dan, brez stalnega nalsova, vira dohodka in veliko osebnega imetja. Šele po več letih skrbi za ostarele, bolne in umirajoče ter delu z zapornicami, je našla pot do sebe; zmogla je odpustiti družini in se končno postaviti zase.

Marsikdo šele potem, ko se povsem jasno zave, da preživlja zadnje trenutke, spozna, Svoje ugotovitve je strnila v knjigi 5 najpogostejših obžalovanj pred smrtjo (The top five regrets of the dying). 1.

da spoznajo, kaj so si sami ... 2. 5 najpogostejših obžalovanj pred smrtjo (Bronnie Ware) Avtorica v svoji knjigi zbere ganljive zgodbe umirajočih, ki so ji v zadnjih trenutkih svojega življenja pripovedovali o svojih obžalovanjih, neuresničenih sanjah in strahovih.

POVEZANE KNJIGE