Zgodbe iz Japonske

Zgodbe iz Japonske Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,10 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Japonske.pdf
ISBN
8689962178338

OPIS

Obdobje Džomon je imenovano po lončevini z odtisi vrvi, sledilo pa mu je tisočletno postopno priseljevanje ljudstva Jajoj iz celinske Azije, ki je s seboj prineslo nove pomembne tehnologije. S projektom smo poleg tega želeli izpostaviti zgodbe in mojstrstvo vseh sodelujočih: podjetja Karimoku, enega vodilnih izdelovalcev lesenega pohištva na Japonskem, japonske manufakture Kojima Shouten, ki je izdelala svetila, in za zgodovino danskega oblikovanja pomembne firme August Sandgren, ki je izšla iz knjigoveške tradicije in je ... Zgodbe iz Narnije: Lev, čarovnica in omara (2005) Spektakularna upodobitev priljubljene zgodbe slovitega C. S.

Zdaj ga prvič zaslišim. Izvije se mu vzdih in strastno se z jezikom zakoplje v neraziskano luknjico. Energija pride iz dobrega počutja - ne iz tega, da smo zdravo jedli ali veliko spali.

POVEZANE KNJIGE