V gozdu je prostora za vse

V gozdu je prostora za vse - Udo Weigelt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Udo Weigelt
DIMENZIJA
5,4 MB
IME DATOTEKE
V gozdu je prostora za vse.pdf
ISBN
3578100060326

OPIS

Veveriček Ficko je ves iz sebe. Nenadoma se je v \'njegov\' gozd priselil nov veveriček! Ime mu je Šiško in sklenil je, da bo ostal. Vsem drugim živalim se zdi prijazen. Tega Ficko ne prenese, zato se hoče odseliti. Toda komaj pripravi potovalko, možje posekajo Šiškovo drevo. Ficko se premisli in se razveseli novega prijatelja.

"Ne gradimo na zamerah, dovolj je prostora za vse in vsi se lahko prepoznamo v barvah Slovenije," je napisal na facebooku, ter "jutri ... "Veliko stvari res ustvarimo sami, ker se zavedamo, da le tako lahko nekaj ustvarimo. Da ne moremo samo kupovati stvari, ampak da je treba, če želiš do tega priti, vložiti tudi nekaj dela, truda, časa.

Osutost se je značilno zvečala zlasti v nižini. Pri listavcih se je osutost značilno zvečala na vseh legah, na položnih Gozd je zapleten ekosistem, ki ima velik vpliv na okolje.

POVEZANE KNJIGE