Usoda duš

Usoda duš - Michael Newton | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Newton
DIMENZIJA
4,35 MB
IME DATOTEKE
Usoda duš.pdf
ISBN
2322929295025

OPIS

Vstopite v osrčje duhovnega svetaV knjigi Usoda duš se 67 ljudi, kot ste vi, spominja svojega življenja med življenji. Dr. Michael Newton, mednarodno priznani duhovni hipnoterapevt, vas še enkrat popelje v osrčje duhovnega sveta. Ta knjiga, ki temelji na avtorjevih pionirskih raziskavah posmrtnega življenja, je namenjena tako bralcem njegovega prvega dela, Potovanje duš, kot tudi tistim, ki se prvič podajate v skrivnosti duhovnega življenja.Raziščite pomen vaših lastnih duhovnih spominov, ko boste brali zgodbe ljudi v globoki hipnozi, ki pripovedujejo o:- našem namenu na Zemlji,- duhovnih prizoriščih, kamor duše odidejo po smrti,- načinih, kako se duše povezujejo z živimi,- duhovnih vodnicah in svetu modrih bitij, ki nas po vsakem življenju temeljito izprašajo,- sorodnih dušah,- povezavah med duhovnimi skupinami in človeškimi družinami,- reinkarnaciji in potovanjih duš med življenji,- povezavi med dušo in možgani,- razlogih, zakaj si duše izberejo določena telesa."Potovanje duš je bilo moje prvo romanje skozi duhovni svet po mogočni reki večnosti. Usoda duš vas bo popeljala na drugo odpravo po čudesih duhovnega sveta po isti reki navzgor, pri čemer bodo za radovednejše posameznike organizirani stranski izleti po glavnih pritokih. Na našem potovanju bomo odkrili še več skritih vidikov poti, ki jo začnemo po smrti, in bolje spoznali neverjeten smisel za red, ki obstaja v življenju med življenji."Dr. Michael Newton ima doktorat iz svetovanja, je priznani hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente popelje prek doživetij iz preteklih življenj do pomembnejšega obstoja duše med življenji.

Študijske primere za to knjigo pa je prispevalo petidvajset članov Inštituta Michael newton z vsega sveta. Knjigo, ki je avtor izpostavil pa je Usoda duš nadaljevanje Potovanja duš. Tisti prvi "joj no", je bil čisto nepotrebno nepotrpežljiv, ker si površno brala sama.

(2007), Knjiga Usoda duš, Ara založba, 2001. 4.

POVEZANE KNJIGE