Tečaj čudežev

Tečaj čudežev - Alan Cohen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alan Cohen
DIMENZIJA
7,95 MB
IME DATOTEKE
Tečaj čudežev.pdf
ISBN
1935940888025

OPIS

Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti. Tečaj čudežev vam bo pomagal razbliniti utvare, zaradi katerih ostajate majhni, in razkril resnico, ki vas dela veličastne. To je knjiga, na katero se sklicujejo večina avtorjev mednarodnih knjižnih uspešnic, sodobni misleci in duhovni mojstri. Izvirno izdajo sestavljajo Tekst (669 strani), Delovni zvezek (488 strani) in Priročnik za učitelje (92 strani). Pred vami je zdaj posodobljena izdaja knjige, v kateri Alan Cohen Tečaj čudežev prizemlji, njegova vzvišena, daljnosežna načela pretvori v praktične, razumljive pripomočke in vam omogoči uporabljati njegovo resnico tako, da bo vaše življenje kvečjemu boljše. Osvobodi vas vsakršne zmede, razredči njegovo navidezno zgoščenost, demistificira njegove vzvišene resnice in vam pokaže, kako sila preprost je v resnici. S knjigo Tečaj čudežev Alana Cohena se zato razblinijo vsi izgovori, da še niste prebrali temeljne knjige s področja duhovnosti. Avtor Alan Cohen izvirno izdajo knjige Tečaj čudežev prizemlji, njegova daljnosežna načela spremeni v praktične in razumljive pripomočke, razredči njegovo navidezno zgoščenost in nam pokaže, kako sila preprost je v resnici. Omogoči nam uporabljati njegovo resnico tako, da bo naše življenje kvečjemu boljše. Pomaga nam stopiti na lažjo pot. ALAN COHEN ima magisterij iz psihologije in človeškega organizacijskega razvoja. Napisal je 27 priljubljenih navdihujočih knjig, vključno z Tao: preprosto, brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu (Gnostica 2020) in nagrajeno knjigo A Deep Breath of Life (Globok dih življenja). Alan je ustanovitelj in direktor organizacije Foundation for Holistic Life Coaching. Poleg tega je osrednji govornik in voditelj na seminarjih na temo življenjskega mojstrstva, duhovnega razvoja in vizijske psihologije. Z družino živi na Havajih.

262 všečkov. V spletni prodajalni je nekdo dal priporočilo: To je še edina knjiga, ki jo morate prebrati v življenju. Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti.

Založba Gnostica d.o.o. Topniška 33a 1000 Ljubljana ID za DDV: SI78086663 IBAN: SI56 0310 0100 2181 887 (SKB d.d.) Knjiga obravnava univerzalno psihološko in duhovno tematiko Sestavlja jo Tekst 669 strani Delovni zvezek 488 strani in Priročnik za učitelje 92 strani Knjiga ... Tečaj čudežev vam bo pomagal razbliniti utvare, zaradi katerih ostajate majhni, in razkril resnico, ki vas dela veličastne.

POVEZANE KNJIGE