Slovensko meščanstvo

Slovensko meščanstvo Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,75 MB
IME DATOTEKE
Slovensko meščanstvo.pdf
ISBN
6294086914351

OPIS

Od vzpona nacije do nacionalizacije (1848-1948) Jezik: slovensko Strani: 240 Vezava: mehka vezava Format: 19 x 30 cm ISBN: 978-3-7086-0435- Založba: Mohorjeva Celovec, 2008 Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za meščanstvo v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Priprave na izhajanje. Po prenehanju izhajanja Einspielerjevega Slovenca je slovensko liberalno meščanstvo izgubilo svoj časopis.

Želeli so si časopis, ki bi vsaj trikrat na teden, kasneje pa vsak dan, branil njihove pravice in pravice Slovencev kot naroda. S tem gibanjem je slovensko meščanstvo prišlo do svoje družbene podobe, v drugi vrsti pa vsaj do delne kulturne in zasilno tudi do gledališke podobe. Pomen čitalnic je bil v ponujanju kvalitetnih kulturnih vsebin, ki so jih izvedli v slovenskem jeziku. Slovensko meščanstvo.

POVEZANE KNJIGE