Proces prisotnosti

Proces prisotnosti - Michael Brown | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Brown
DIMENZIJA
3,70 MB
IME DATOTEKE
Proces prisotnosti.pdf
ISBN
5521562929036

OPIS

Končno je napisano tisto, kar je težko razložiti, hkrati pa je dano vsakomur. Priročniško napisana knjiga nas nežno pelje k izkustvu preobrazbe, v sfero zavedanja sedanjega trenutka. Proces prisotnosti ne stremi k temu, da bi postali nekaj drugega ali nekdo drug. Želi nas spomniti in nam dati možnost izkustva tega, kar smo. Proces prisotnosti je razdeljen v deset zaporednih delov, od katerih vsak traja sedem dni. Je vodeno potovanje, ki temelji na dihalni vaji zavestnega zveznega dihanja. Skozi vaje uzavestimo čustvena bremena in zaznamovanosti, ki smo jih prejeli v prvih sedmih letih življenja in nas odvračajo od življenja v sedanjem trenutku. Med procesom se naučimo tehnik in dobimo orodja zaznave, ki jih potrebujemo, da preusmerimo pozornost od pasti časovno usmerjenega načina razmišljanja. Tako nas Michael Brown postopoma popelje v sedanji trenutek, v katerem se odvija naše izkustvo.

Vabljeni na predstavitev PROCESA PRISOTNOSTI, raziskovanja in spoznavanja dragocenih, a še neodkritih delov sebe. Ob slišanem boste lahko preverili lastno dojemanje življenja in se zazrli v vaš odziv nanj. Zavedanje sedanjega trenutka pomeni ODPRTA VRATA V OSEBNO SVOBODO, ki jo večinoma iščemo na napačnem koncu.

Temelji na istoimenski knjigi avtorja Michaela Browna, ki je dolga leta raziskoval, kako si lahko v življenju pomaga - predvsem ob soočanju z eno od tedaj najbolj bolečih in medicinsko neozdravljivih nevroloških bolezni. Proces prisotnosti je učbenik o življenju, o nas samih.Za njegovo dojemanje in izkustvo zapisanega je najpomembnejša iskrenost, ki ji včasih težko sledimo.Resnica je namreč tista, ki osvobaja naše bitje izza zidov lastne, največkrat nevidne ječe. Vključitev v Proces Prisotnosti je po mojem mnenju najboljša investicija in najboljša odločitev, ki sem jo sprejela. V procesu sem spoznala čudovite ženske, ki nas je vse združila skupna dejavnost, skupni problemi pa tudi zabava, pogovor in sprostitev. Proces prisotnosti ne stremi k temu, da bi postali nekaj drugega ali nekdo drug.

POVEZANE KNJIGE