Podiranje zvezd na Gardskem jezeru

Podiranje zvezd na Gardskem jezeru - Marcel Štefančič, jr. | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcel Štefančič, jr.
DIMENZIJA
3,20 MB
IME DATOTEKE
Podiranje zvezd na Gardskem jezeru.pdf
ISBN
2034479381707

OPIS

Gardsko jezero ima obliko penisa. To je kartografski, topografski fakt. Rekel bom le tole: in nekaj je na tem. Nekaj erektilnega, potentnega, faličnega, političnega se drži Gardskega jezera. Toda nikar ne mislite, da ga je geopolitično defloriral duce. Kje neki! Gardsko jezero je že od nekdaj geopolitični pret-a-porter.Ko je šel tod mimo D. H. Lawrence, so ciklame dišale po Fedri, hijacinte po oprsju Diane, ciprese po zubljih pozabljene teme, vasice pa po večeru. Pripadale so preteklosti. Tako kot ozke, kaotične, labirintne, temne uličice. Tako kot ozke, globoke, mučne, temne pasaže. Oh, in tako kot cerkve – prežete z gostim, težkim, divjim, začinjenim mrakom preteklosti.

Rambo v živo Lahko si npr. ogledate filmske trike, uporabljene pri snemanju filma Rambo, ki ga je ... Tippi: Mi smo trikrat šotorirali ob Gardskem jezeru.

Vroča cena: 8,47 € Prihranek: 3,63 € (30%) Redna cena: 12,10 € Pridobite 42 zlatnikov. Petek ali tihomorski limb Michel Tournier.

POVEZANE KNJIGE