Osupljive zamisli za risanje

Osupljive zamisli za risanje - Shane Nagle | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shane Nagle
DIMENZIJA
11,11 MB
IME DATOTEKE
Osupljive zamisli za risanje.pdf
ISBN
3711743037733

OPIS

Knjiga Osupljive zamisli za risanje s preprostimi navodili korak zakorakom seznani mladega umetnika s temeljnimi risarskimi znanji, s katerimi lahko razvije in izpopolni svoje risarske spretnosti. Vsebuje tudi nasvete pri izbiri materialov in risarskih sredstev, namige pri osvajanju tehnik ter številne napotke za boljše in učinkovitejše risanje.

Grafitni in ogljeni svinčniki za črno belo delo ali pa pastelne barvice za dodajanje tonov risbi, bodo pomagali Vašem izdelku, da se loči od drugih. Spletna trgovina z več kot 25.000 izdelki za umetniško in hobi ustvarjanje, kot so slikarstvo, risanje, izdelava voščilnic, scrapbooking, oblikovanje mas, izdelava nakita in hobi ustvarjanje. Spletna trgovina bead.si predstavlja trgovine Art v Mariboru in Celju, ter Art butik Beadsi v Mariboru. pozna metode za določanje mreže teles na podlagi znanja o projekcijah in znanja geometrijskih telesih.

Imeti svojo domačo pisarno, je več kot odlična ideja. Da bi ustvarili karseda dobro delovno okolje vam tukaj.

POVEZANE KNJIGE