Moč in oblast

Moč in oblast - Ivan Urbančič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Urbančič
DIMENZIJA
10,36 MB
IME DATOTEKE
Moč in oblast.pdf
ISBN
8433956319041

OPIS

V našem času se z različnih vidikov veliko razpravlja o moči in oblasti v družbi, politiki in gospodarstvu, pa naj gre za posameznika, skupino, razred, stranko, korporacijo ...Toda kaj je moč ali oblast sama?

"Ta oblast je oblikovala sistem, v katerem so nekateri nebrzdano bogateli na račun drugih, s čimer je propadla vrednota, da mora biti uspeh povezan z delom in s prizadevanjem in da ne pride čez noč", je prepričan Pirnat. V našem času se z različnih vidikov veliko razpravlja o moči in oblasti v družbi politiki in gospodarstvu pa naj gre za posameznika skupino razred stranko korporacijo Toda kaj je moč ali oblast sama? obseg 388 strani format 16 x 23 5 cm mehka vezava Moč in oblast : Cena na enoto (piece): 27,88 € Povprašajte o izdelku: V našem času se z različnih vidikov veliko razpravlja o moči in oblasti v družbi, politiki in gospodarstvu, pa naj gre za posameznika, skupino, razred, stranko, korporacijo ...Toda kaj je moč ali oblast sama? [20] Moč ženske nad moškimi, ki se tu pojavi, je bila morda le praktična rešitev problema. Sodobnikom se je to verjetno zdelo sprejemljivo iz raznih razlogov, med katerimi ni zanemarljiva kraljevska oblast opatinjine družine.

Mobitel: 051-394-717 Pirnat: "Moč in prepričljivost prava je v argumentih". ...

POVEZANE KNJIGE