Misli na veliko in zmaguj v poslu in življenju

Misli na veliko in zmaguj v poslu in življenju - Donald Trump, Bill Zanker | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Donald Trump, Bill Zanker
DIMENZIJA
11,82 MB
IME DATOTEKE
Misli na veliko in zmaguj v poslu in življenju.pdf
ISBN
7020489739305

OPIS

Trump je ikona: živa definicija ameriške zgodbe o uspehu. Zvezda televizijskega šova Vajenec in investitor nekaterih izmed najbolj prestižnih nepremičnin na svetu, se je z dna dvignil do enega izmed najbolj bogatih ljudi na svetu. Donald Trump & Bill Zanker Knjiga Misli na veliko in zmaguj v poslu in življenju (Donald Trump & Bill Zanker) je lep primer, kako je pomembno v vsaki situaciji, narodu, pogovoru, nasvetu, seminarju in knjigi iskati tisto, kar nam lahko pomaga.

Na izbiro imaš veliko lepih, zabavnih misli, ki ti bodo polepšale dan. JOVANOVIĆ, Ksenija: Izgubljeni v iskanju sebe: knjiga o bulimiji nevrozi, kompulzivnem prenajedanju in avtoagresiji GOSPODARJENJE z gozdom za lastnike gozdov PUŠENJAK, Miša: Vodnik po vrtu STANGL, Martin: Sadje z domačega vrta: vse o sortah, sajenju, oskrbi in obiranju ILC, Vendelina: Kuharica sestre Vendeline: slovenska meščanska kuhinja Misli na veliko in zmaguj v poslu in življenju Donald Trump, Bill Zanker 29,90 € Dodaj v košarico Misli na veliko in zmaguj v poslu in življenju - Donald J. Trump & Bill Zanker 29,90 € (-40%) 17,94 € Vse akcijske ponudbe Da bi bili uspešni, moramo biti na pravem mestu, kar je v svoji knjigi Misli na veliko in zmaguj v poslu in življenju, omenil tudi nepremičninski guru, Donald Trump.

POVEZANE KNJIGE