Meje uma

Meje uma - Rolf-Peter Horstmann | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rolf-Peter Horstmann
DIMENZIJA
5,63 MB
IME DATOTEKE
Meje uma.pdf
ISBN
7720476267833

OPIS

Za minskim poljem v Zahodni Sahari se je namreč na asistenčni trasi odprlo prostranstvo 400-kilometrske popolne praznine do prvega zaselka, ki je s svojo velikostjo svobodo sprevrglo v drugo skrajnost in ... Parapsihološke sposobnosti se razvijejo kot stranski produkt uma, ki se umirja med jogo in meditacijo. Vendar je osnovni namen joge in meditacije duhovne narave.

Hkrati pa jim dajte vedeti, da se na vas lahko vedno zanesejo. Še tak ljubitelj prostranstev in svobodne vožnje po brezpotjih je namreč tukaj prišel do svoje meje, ne le nespečnosti, ampak tudi uma. Za minskim poljem v Zahodni Sahari se je namreč na asistenčni trasi odprlo prostranstvo 400-kilometrske popolne praznine do prvega zaselka, ki je s svojo velikostjo svobodo sprevrglo v drugo skrajnost in ... Parapsihološke sposobnosti se razvijejo kot stranski produkt uma, ki se umirja med jogo in meditacijo.

POVEZANE KNJIGE