Italijansko-slovenski slovar, slovensko-italijanski slovar

Italijansko-slovenski slovar, slovensko-italijanski slovar - Božena Ambrozius, Sonja Berce | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Božena Ambrozius, Sonja Berce
DIMENZIJA
12,5 MB
IME DATOTEKE
Italijansko-slovenski slovar, slovensko-italijanski slovar.pdf
ISBN
4110655979491

OPIS

To je dvojezični slovar krajšega obsega s 35.000 gesli v obeh jezikih. V njem je zajet besedni zaklad iz sodobnega slovenskega in italijanskega jezika; prikaže, katere besede so danes v obeh knjižnih jezikih žive in kako se uporabljajo. Obsega bistvene prvine knjižnega jezika, kot so leposlovni, publicistični, pogovorni jezik in terminologija. Primeren je za vse, ki kakor koli uporabljajo italijanski jezik, posebno pa bo dobrodošel na področju turizma, gospodarstva in za šolsko rabo.

Slovar vsebuje: * 33.000 gesel Slovensko-italijanski in italijansko-slovenski slovar elektronike, elektrotehnike in telekomunikacij (Dizionario sloveno-italiano ed italiano-sloveno di elettronica, elettrotecnica e telecomunicazioni), ki vsebuje čez 20.000 slovenskih iztočnic in okoli 12.000 italijanskih ustreznikov, je nastal v sodelovanju Inštituta za slovenski jezik Frana Ramovša ZRC SAZU in zamejskega Slovenca Carla ... Italijansko slovenski slovar. Brezplačno spletno prevajanje v kar 28 različnih jezikov.

-Besedilo v govor. Ta aplikacija vsebuje oglaševanje. Italijansko-slovenski slovar, slovensko-italijanski slovar Božena Ambrozius, Sonja Berce.

POVEZANE KNJIGE