Hitlerjevi zadnji dnevi

Hitlerjevi zadnji dnevi - Hugh Trevor-Roper | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hugh Trevor-Roper
DIMENZIJA
3,34 MB
IME DATOTEKE
Hitlerjevi zadnji dnevi.pdf
ISBN
7980631353647

OPIS

Po koncu druge svetovne vojne je bila usoda Hitlerja popolna uganka. Preprosto izginil je in štiri mesece ni nihče z gotovostjo vedel, kaj se je zgodilo z njim. Avtor, takrat sodelavec britanske obveščevalne službe, je dobil nalogo, naj uganko razreši.Opravil je izjemno raziskovalno-detektivsko delo in ne le dokazal, kako je končal Hitlerjem, ki se je zadnje tedne pred koncem vojne skrival v bunkerju pod kanclersko palačo v Berlinu, temveč je o tem napisal tudi eno najosupljivejših zgodovinskih knjig, kar jih je bilo kdajkoli napisanih. To je zgodba o zadnjih dneh v bunkerju, za katero še danes velja, da je neprimerljivo in daleč najboljše delo o nacizmu, ki je povrhu napisano za najširši krog bralcev. Poglavja: Hitler in njegov dvor, Poraženi Hitler, Poraženi dvor, Kriza in odločitev, Obleganje bunkerja, Hitlerjeva smrt, Epilog.

Umetno platno, ščitni ovitek, odlično ohranjen Domov / NOVEJŠA ZGODOVINA - 20.stoletje / HITLERJEVI ZADNJI DNEVI - Hugh Trevor - Roper. HITLERJEVI ZADNJI DNEVI - Hugh Trevor - Roper. Pri založbi Ciceron so ob 60-letnici padca nacizma in konca II.

Sporočila: 1.144 Re: Trenutno berem...III. Citat: Objavil-a Kahla.

POVEZANE KNJIGE