Gospod Snežak

Gospod Snežak - Kate Westerlund | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate Westerlund
DIMENZIJA
4,96 MB
IME DATOTEKE
Gospod Snežak.pdf
ISBN
3054914435387

OPIS

V snežinkah, ki padajo na božični večer, je skrit prav poseben čar. In ko gospod Snežak otrese svoj cilinder, se čarovnija začne. Želja majhne deklice in male bele muce iz snega, ki bi radi dobili prijatelja, se uresniči.

Dolgo sem na trati stal, no, pa zbogom, lep pozdrav! SONCE (že malce nestrpno): Pojdi, pojdi, beli mož, čas prišel je mladih rož, ti pa star si že gospod, varno hodi, srečno pot! (Snežak odide na desno, sonce pa mu maha v slovo.) Tu starine zdaj ni več, jaz pa mlad sem in ... Moj snežak gospod Beli. Prejšnji teden je spet zapadlo nekaj snega.

Tako nam je bilo lepo, da smo ji kar zaplesali na pesmico O smrečica. Westerlund, Kate & Tharlet, Eve: Gospod Snežak. Lepo ilustrirana pravljica o otroški sreči.

POVEZANE KNJIGE