Dom za medveda

Dom za medveda - Barbara Ortelli | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Ortelli
DIMENZIJA
9,53 MB
IME DATOTEKE
Dom za medveda.pdf
ISBN
9344808931571

OPIS

Živali v deželi Baobab so srečne. Vsaka ima udoben domek in vsaka ima pomembno delo.Nekega dne pa se pojavi ogromen medved, ki išče dom. Živali so v skrbeh.Kaj pa zdaj?Kaj naj z njim?Kam naj ga dajo?

Kot smo že poročali, so ... Družba na taborjenju je sprva mislila, da jo je ugriznila veverica, ko pa so odšli preverit stranišče, so v straniščni luknji zagledali medvedjo glavo. Nemudoma so zaprli pokrov stranišča in pobegnili v šotor, zjutraj pa medveda ni bilo več, navaja STA.

Ne... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* V centru so tudi ambulanta Zdravstvenega doma Medvode, prostori za fizioterapijo in delovno terapijo, knjižnica, telovadnica, prostor za duhovno oskrbo (kapela), delujeta tudi frizer in pediker.

POVEZANE KNJIGE