Bojan Kovačič

Bojan Kovačič - Andrej Smrekar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Smrekar
DIMENZIJA
12,53 MB
IME DATOTEKE
Bojan Kovačič.pdf
ISBN
6591291712816

OPIS

Bojan Kovačič je ustvarjalec, ki izstopa v vseh teh pogledih: njegova umetnost je izvrstna, razstavljena dela je podaril Narodni galeriji, z našim pedagoško andragoškim oddelkom sodeluje že vrsto let kot vodja delavnic grafičnega tiska. Omeniti pa moram vsaj še dva razloga - Kovačičev prihod v Narodno galerijo je povezan z umetnikom Marjanom Pogačnikom, tudi velikim donatorjem Narodni galeriji, in Kovačičevo delo je kljub svoji kakovosti premalo poznano.Poslanstvo Narodne galerije se torej tudi s tokratno razstavo grafik in risb Bojana Kovačiča izpolnjuje v največji možni meri.Barbara Jaki, direktorica Narodne galerije

marec-12. april 2020 Uradno odprtje razstave, ki je bilo predvideno v petek, 13.

Pridružite se preko 110.000 registriranim uporabnikom ITISa in koristite vse naše "ugodnosti". ... BOJAN KOVAČIČ in grafična šola v Narodni galeriji 2004-2018 13.

POVEZANE KNJIGE