Bizantinska omleta in druge zgodbe

Bizantinska omleta in druge zgodbe - Saki | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Saki
DIMENZIJA
6,83 MB
IME DATOTEKE
Bizantinska omleta in druge zgodbe.pdf
ISBN
3791510324263

OPIS

Kratke zgodbe priljubljenega britanskega humorističnega pisatelja (1870–1916) so zabavne, pogosto nekoliko grozljive, včasih poučne, vselej pa polne nepričakovanih zasukov in prežete s pravim angleškim, večinoma črnim humorjem, je v uvodu zapisala mlada prevajalka. Več kot dvajset Sakijevih zgodb, ki večinoma dobronamerno, a včasih cinično razkrivajo zmote in hinavščino britanske meščanske družbe, je spretno prelila v slovenščino Mateja Perpar in tako dopolnila uspešno humorno zbirko ­Harlekin.

Henry and Dorothy Parker. His tales feature delicately drawn characters and finely judged narratives. Bizantinska omleta in druge zgodbe, Saki - Hector Hugh Munro (izbor kratkih zgodb, prevod, avtorica spremnega besedila) Ljubljana, UMco (2008) Le tako naprej, Jeeves, P.

julij 2017 @ 09:41 CEST Pred desetletji sem bila malce užaljena ob resnih besedah sodelavca, da me drugi vidijo drugače, kot se vidim sama. Bralec se sprašuje, ali je naravno, da ga spolno privlačijo tudi druge ženske, pa čeprav se z ženo dobro razumeta. Za vas smo v februarju izbrali dve odlični tablici: Lenovo Tab M10 (ZA4H0029BG) in Samsung Galaxy Tab A7 WiFi (T500).

POVEZANE KNJIGE