Belo jajce na Tibetu

Belo jajce na Tibetu - Matjaž Trontelj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matjaž Trontelj
DIMENZIJA
12,75 MB
IME DATOTEKE
Belo jajce na Tibetu.pdf
ISBN
5263462793813

OPIS

Avtor Matjaž Trontelj nas lahkotno a vendar s poglobljenim uvidom popelje po Tibetu, kjer je spoznal, kako je surovi vsakdan prežet z duhovnostjo, ter izkusil življenje pri domačinih v vaseh in pri menihih v samostanih. Z nami deli neprecenljive izkušnje in uvide enoinpolletnega bivanja v tej oddaljeni in skrivnostni deželi. Pokaže nam Tibet za vrati in od znotraj.S seboj nas povede z brez lažne romantike, brez obsojanja ali predsodkov do kogarkoli. Spremljamo ga k presenetljivemu razpletu bivanja v deželi, za katero sam pravi, da je pravzaprav nikoli ni imel niti namere obiskati.Živa pripoved o tem, da te življenje samo pelje naprej, če si le voljan sprejeti, kar ti prinaša.

Zanesljivi viri ne obstajajo. Iskanja d.o.o. Ljubljana Merčnikova ulica 9 1000 Ljubljana tel.: 041 574 066 e-naslov: [email protected] Belo jajce na Tibetu.

45 zgodb opremljenih z barvnimi fotografijami vsebuje dogodivščine kot so afera maslo, izginjajoči buda in skrivnost črva-trave, v katerih nastopajo tibetanski pastirji, razbojniki, jogiji in lepa gorska dekleta. Belo jajce na Tibetu. Tweet.

POVEZANE KNJIGE