Adam in Eva in uščipni me

Adam in Eva in uščipni me - Julie Johnston | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Johnston
DIMENZIJA
5,43 MB
IME DATOTEKE
Adam in Eva in uščipni me.pdf
ISBN
3920585411211

OPIS

Knjižno delo Adam in Eva in uščipni me, ki je izšlo leta 1994, je bilo nagrajeno z več nagradami za otroško literaturo v Kanadi. Od takrat se pojavlja v številnih državah po celem svetu, saj gre za univerzalno zgodbo o ljubezni in hrepenenju.Sara Moone je strokovnjakinja za strta srca. Kot rejenko so jo pošiljali iz enega doma v drugega. Zdaj je stara skoraj šestnajst let in konec njenega potikanja od družine do družine je blizu. Socialna služba ji bo kmalu pustila oditi in Sara sanja o kraju, ki bo hladen in bel in kjer je ne bo nikoli več nihče prizadel. Še preden jih dopolni šestnajst, mora Sara k družini Huddelston na kmetijo, kjer gojijo ovce. Tam, svojim načelom navkljub, spozna, da človek ne more uiti želji po tem, da bi bil ljubljen in da bi ljubil. Pa naj si prizadeva, kolikor hoče.

Ko je dodeljena na kmetijo Huddlestonovih v Ontariu, se mora soočiti z dvema fantoma v rejni... Ibbotson, Eva Potovanje do Reke morja sirote, pustolovščine Jägerfeld, Jenny Tu ležim in krvavim poškodbe, družine Johnston, Julie Adam in Eva in uščipni me rejništvo, ljubezen Joseph, V. R.

Johnson: ADAM IN EVA IN UŠČIPNI ME J. Frey: VELIKE ZELENE OČI K.

POVEZANE KNJIGE