Zakaj so knjige tako debele?

Zakaj so knjige tako debele? - Marcel Štefančič, jr. | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcel Štefančič, jr.
DIMENZIJA
9,37 MB
IME DATOTEKE
Zakaj so knjige tako debele?.pdf
ISBN
2768564581064

OPIS

V knjigi Zakaj so knjige tako debele? Marcel Štefančič, jr., v svojem brzečem ekspresivnem slogu pojasnjuje alibije in trike, ki jih uporabljajo (večinoma) žanrski pisci, da njihovi romani narasejo v špehe, s katerimi zapeljejo bralce v svoja nedrja in ga ne izpustijo do zadnjega. Tu so torej razlogi, ki so omogočili industrializacijo špehov, ki se bolj kot na vsebino osredotočajo na to, da ravno s svojo debelino vežejo svoje običajne bralne navdušence, ki preberejo zgolj nekaj knjig na leto, in tako pometejo s svojo konkurenco.

O datumu uradne razglasitve zaradi izrednih razmer žal še nimamo informacij, zato si lahko do takrat še enkrat ogledate predstavitveni film. V knjigi Zakaj ljudje ustrahujejo so zbrane vse najpomembnejše informacije o ustrahovanju, o tem, kako ustrahovalci delujejo in kako se spopasti s tem problemom. Pojasnjuje, kdo so ustrahovalci, in ugotavlja, zakaj so nekateri pripravljeni žaljivo ravnati z nedolžnimi žrtvami, ki jih z ničemer niso izzvale.

Če te zgodbe pripovedujemo na ustrezen način, nas tudi pomirijo.« Več kot 50 zgodb, meditacije, recepti … Čuječnice za lahko noč so zbirka kratkih zgodb, ki nas popeljejo čez leto. Ta običaj, imenovan pustni lov, jim je poleg krofov prinesel še slanino, jajca, zaseko, meso … Ko so obredli vse hiše v vasi, so šli v gostilno in tako pokopali pusta. Med zanimivostmi pa še ena: leta 1854 so v Avstriji pripravili tekmovanje, na katerem sta dva lačna študenta pojedla po 30 krofov.

POVEZANE KNJIGE