Vzemi se v roke

Vzemi se v roke - Gary John Bishop | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gary John Bishop
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Vzemi se v roke.pdf
ISBN
3368547926488

OPIS

Zaživite življenje brez bremen – vzemite se v roke! Kaj vam preprečuje, da bi imeli najboljše življenje?Večina bi navedla stvari, kot so odnosi z drugimi, denar, službo ali nesrečne okoliščine. Nobena od teh razlag pa ničesar ne spremeni. Gary John Bishop je po več desetletjih dela z ljudmi kot trener za osebnostni razvoj ugotovil, da vam je v napoto ena sama ovira: vi sami. Če ste hitro užaljeni, knjigo takoj odložite. Ni za vas. Če pa iščete knjigo, ki bi vam dala moč, da odkrijete, da je vse, kar ste si kdaj želeli, v vas kot vir potenciala, ki se želi izraziti, imate srečo. Vzemi se v roke! je priročnik za vdane v usodo in poražene, manifest za uvajanje resničnih sprememb v življenju in za izražanje vaše veličine.Gary John Bishop je eden izmed vodilnih strokovnjakov za osebnostni razvoj. Njegova 'urbana filozofija' vam pomaga občutno povečati osebno moč in zagotavlja čudežne rezultate pri ljudeh, ki želijo izboljšati kakovost in uspešnost življenja.

Njegova 'urbana filozofija' vam pomaga občutno povečati osebno moč in zagotavlja čudežne rezultate pri ljudeh, ki ... Vzemi se v roke! je priročnik za vdane v usodo in poražene, manifest za uvajanje resničnih sprememb v življenju in za izražanje vaše veličine. Gary John Bishop je eden izmed vodilnih strokovnjakov za osebnostni razvoj.

S takojšnjim oživljanjem bi namreč lahko na letni ravni preprečili nekaj sto smrti. Sara Isaković, nekoč ... Vera v Boga Zgodovina & Sveto pismo Znanost & Sveto pismo KNJIŽNICA ... Poslušali smo nekaj odlomkov iz knjige z naslovom Vzemi se v roke, Garya Johna Bishopa, ki je zapisal: »Razumem malodušne in potrte.«Knjiga Vzemi se v roke zelo slikovito pokaže na tiste misli, ki se tako dolgo ovijajo okoli nas, da se zaradi njih na koncu ne moremo ganiti in ostajamo nemočni. Vzemi me v roke je drama Evalda Flisarja o zatonu bralne kulture, o življenju in učenju, o ljubezni in žrtvovanju, o upanju, brezupu in smrti.

POVEZANE KNJIGE