Vse to ti bom dal

Vse to ti bom dal - Dolores Redondo | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dolores Redondo
DIMENZIJA
6,57 MB
IME DATOTEKE
Vse to ti bom dal.pdf
ISBN
4633759207993

OPIS

Ko romanopisec Manuel Ortigosa izve, da je njegov mož Álvaro umrl v prometni nesreči, je pretresen in popolnoma strt. Ne zadnjič. Odpravi se v Galicijo, kajti tam je umrl njegov mož. Tam so primer označili za tragično nesrečo in ga hitro zaključili. Tam je Álvaro skrival svoje skrivnosti. Moški, s katerim je bil Manuel poročen petnajst let, ni bil tako skromen in nevsiljiv, kot se je zdel. Álvarova sled ga pripelje do ene najvplivnejših in skrivnostnih španskih družin. Za zidovi njihovega posestva je Manuel zgolj nedobrodošel in nevaren vsiljivec. Potem najde zaveznika: trmastega in sumničavega policista in Álvarovega starega prijatelja – in spovednika – iz semenišča. Skupaj pobirajo drobce Álvarove preteklosti, njegovega dvojnega življenja in njegove skrivnostne smrti. Manuel v senci plemstva in privilegijev razkrinka mrežo pokvarjenosti in prevar, ki bi utegnile biti zanj enako usodne kot za moškega, ki ga je ljubil.

Ko romanopisec Manuel Ortigosa izve, da je njegov mož Álvaro umrl v prometni nesreči, je pretresen in popolnoma strt. Ne zadnjič.

če želiš komentirati, se prijavi. bar123 • 6 let nazaj.

POVEZANE KNJIGE