Velika knjiga supermoči

Velika knjiga supermoči - Susanna Isern | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susanna Isern
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Velika knjiga supermoči.pdf
ISBN
1123134872681

OPIS

Katera pa je tvoja supermoč? Alenka, Marko, Nika, Maja, Lucija, Matevž, Tinka, David, Matej, Klara, Andraž, Sofija, Tomaž, Lara, Lev, Katja, Pavel in Aljaž so superjunaki navdihujoče slikanice tandema Isern-Bonilla. Brez strahu – nobeni roboti niso, ampak čisto navadni otroci. In vendar ima vsak od njih neki prav poseben, izjemen dar. Slikanica te vabi, da tudi ti odkriješ svojega! Supermoči niso le veščine, ki kaj štejejo v šoli. Supermoči so prav posebni in zelo osebni darovi, ki jih ima vsak. Včasih se jih ne zaveda in jih zato tudi ne zna deliti z drugimi. Avtorici nas – z besedo in sliko – vabita, da se občudujoče zazremo v druge in njihove darove – pa tudi vase. Medsebojni odnosi, v katerih pride do izmenjave naših supermoči, nas namreč vse bogatijo! O avtoricah Susanna Isern je pisateljica, psihologinja in mama treh otrok. Prvo slikanico je izdala spomladi 2011. Od takrat je objavila že več kot trideset otroških knjig. Njena dela berejo v španščini, katalonščini, galicijščini, baskovščini, angleščini, francoščini, nemščini, italijanščini, poljščini, romunščini, arabščini, kitajščini, korejščini in slovenščini, zapisana pa so tudi v brajici. V Združenih državah Amerike je že dvakrat prejela prestižno nagrado Moonbeam Children’s Book Awards. Svojo strast do pisanja uspešno prepleta s psihologijo. Vodi izobraževalni center Aula Dédalo Santander in je profesorica psihologije učenja na Evropski univerzi Atlántico v Santanderju. Slovenske bralce je navdušila s slikanico Saj to ni džungla. Rocio Bonilla je na Univerzi v Barceloni diplomirala iz likovne umetnosti ter opravila strokovni izpit iz pedagogike, pri Ignasiju Blanchu in Rogerju Olmosu pa je zaključila specialistični študij ilustracije. Na začetku svoje poklicne poti se je preizkušala v različnih umetniških zvrsteh ter se kar dvanajst let ukvarjala z oglaševanjem, barvice pa so medtem čakale v kotu. Od leta 2010 se posveča ilustraciji in stenskim poslikavam. Njene ilustracije krasijo revije, otroške plakate, ilustrirala pa je tudi že več kot trideset slikanic, izdanih pri različnih založbah. Nekaj knjig za otroke je tudi napisala. Za slikanice Čuden ptič, Najvišja gora knjig na svetu, Maks in superjunaki in Kakšne barve je poljubček? – vse so izšle tudi v slovenskem prevodu pri Celjski Mohorjevi družbi – je leta 2015 prejela nagrado španskega Ministrstva za izobraževanje za najboljše knjige, objavljene tistega leta. Njena dela so prevedena v številne jezike, tudi v slovenščino.

Včasih se jih ne zaveda in jih zato tudi ne zna deliti z drugimi. Avtorici nas - z besedo in sliko - vabita, da se občudujoče zazremo v druge in njihove darove - pa tudi vase. Velika knjiga supermoči.

Slikanica te vabi, da tudi ti odkriješ svojega! Susanna Isern - oglejte si vse knjige na Emka.si, Velika knjiga supermoči, Vadnica supermoči, Saj to ni džungla, Mystery in the Forest, Daniela the Pirat... Slovenske bralce je navdušila s slikanicama Saj to ni džungla in Velika knjiga supermoči. Rocio Bonilla je na Univerzi v Barceloni diplomirala iz likovne umetnosti ter opravila strokovni izpit iz pedagogike, pri Ignasiju Blanchu in Rogerju Olmosu pa je zaključila specialistični študij ilustracije. Sanje zaupamo v moč navdiha ustvarjalnosti, lepote in domišljije: knjige povezujejo 7500 jezikov in najmanj toliko kultur človeštva, in so upanje in obet za prihodnost človeštva in življenja na Zemlji.

POVEZANE KNJIGE