V isto reko ne moreš stopiti dvakrat

V isto reko ne moreš stopiti dvakrat - Samo Rugelj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Rugelj
DIMENZIJA
5,16 MB
IME DATOTEKE
V isto reko ne moreš stopiti dvakrat.pdf
ISBN
6620601324292

OPIS

Knjiga v precejšnjem obsegu govori o 48 velikih filmih, ki se jim v prihodnosti obeta vsaj eno nadaljevanje. Avtor nadaljuje z usodo poskusov ponovitev slovenskih filmov, pregled pa zaključi s kratko zgodovino filmskih nadaljevanj.

V svoje ordinacije lahko poslušam vaše težave, vendar spet ne predolgo. Saj tisto, kaj ste preživeli do sedaj, je vaša zgodovina in je že minila.

Poznan rek: »Ne moreš stopiti dvakrat v isto reko«. V ISTO REKO NE MOREŠ STOPITI DVAKRAT: Filmska nadaljevanja prihodnosti - Samo Rugelj - 5 eur V KAVARNI EKSISTENCIALISTOV: Svoboda, bit in marelični koktajli - Sarah Bakewell - 10 eur - prodano V KELMORAJN. potopisne črtice s slikami - Andrej Karlin - 15 eur - prodano »Pantha rei« ali vse teče, je zapisal Heraklit, kajti »dvakrat ne moreš stopiti v isto reko«.

POVEZANE KNJIGE