Umor v Vatikanu

Umor v Vatikanu - Lucien Gregoire | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucien Gregoire
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Umor v Vatikanu.pdf
ISBN
1235522554932

OPIS

Sam sicer nikoli ni imel problemov z nadlegovanjem, priznal pa je, da se je bal, da bi gejevski lobi v Vatikanu lahko povzročal varnostne probleme. ter v isti sapi zmečkamo mravljo . posekamo drevo.

umorjen. Gregoire umor povezuje z liberalnimi pogledi in reformističnimi željami novega papeža, neskladnimi s skrajnimi desničarskimi krogi znotraj Cerkve, prav tako z njegovo željo prevetriti vatikanske finance. Kot pravi avtor knjige Umor v Vatikanu George Lucien Gregoire, je bil Albino že kot najstnik v semenišču trdno prepričan, da je Stara zaveza zbirka zgodovinsko nevzdržnih pravljic in mitov; ne le izmišljenih, tudi škodljivih, zato bi bilo treba sleherno Sveto pismo opremiti z opozorilom, da je za otroke neprimerno. Eh, moj malo bolj oddaljen starejši sosed pravi, da se je že davno distanciral od cerkve, ravno zaradi tega, ker v cerkvenih krogih zelo hitro gre kdo z nogam naprej, druga stvar, ki ga je odvrnila je bila pa ta, da farji lahko počno vse to, kar ljudi učijo in jim pridigajo,da ne smejo.. Dobili smo slovenski prevod knjige Umor v Vatikanu, ki je nemara ena najpomembnejših biografij papeža Janeza Pavla I., ki je umrl v sumljivih okoliščinah komaj 33 dni zatem, ko je bil izvoljen za duhovnega vodja Rimskokatoliške cerkve.

POVEZANE KNJIGE