Spider-man ali stripovski junaki na filmskem platnu

Spider-man ali stripovski junaki na filmskem platnu - Samo Rugelj, Zoran Smiljanić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Rugelj, Zoran Smiljanić
DIMENZIJA
8,76 MB
IME DATOTEKE
Spider-man ali stripovski junaki na filmskem platnu.pdf
ISBN
1885769998933

OPIS

Knjižica je posvečena stripovskim junakom, ki so jih režiserji že - ali pa jih še bodo - upodobili na filmskih platnih. Izšla je ob nedavni svetovni premieri filma Spider - Man, ki se je hkrati zgodila tudi v Sloveniji.

Stan Lee, ki je bil tedaj že v nekakšnem pokoju, čeprav je kot zaslužni predsednik upravnega odbora od Marvela prejemal po milijon dolarjev na leto, je od ... Filmar Gabe Klinger: Hollywood je postal slaba šala Hollywood, kot smo ga poznali, ne obstaja več. Tako meni Gabe Klinger (32), v Braziliji rojeni filmar in novinar ter dobitnik nagrade za najboljši dokumentarec o filmu na beneškem filmskem festivalu, in dodaja, da so ciljna publika hollywoodskih studiev trinajstletni dečki, ker so to še edina populacija, ki kupuje vstopnice za ... Ce vas zanima tole ni zadnji del spider-mana bil bo spider-man 4 ki bo nazalost Peter Parker umrl.

17,91 ... Spider-man ali stripovski junaki na filmskem platnu (Umco, 2002) Prisluškovanja: 100 najboljših soundtrackov (še neizdano) Razstave stripov. Vinkovci (1987) Galerija ŠKUC (1988) s Felixom Casiom) Bienale mladih sredozemskih ustvarjalcev, Bologna (1988) Crvena galerija, Sarajevo (1990) SPIDERMAN ALI STRIPOVSKI JUNAKI NA FILMSKEM PLATNU autori: Samo Rugelj i Zoran Smiljanić izdavač: Umco, Ljubljana 2002 LITERATURA IN STRIP urednici: Ivan Mitrevski, Katerina Mirović, Igor Prassel tekstovi: Ivan Mitrevski, Igor Prassel, Joost Pollmann izdavač: Literatura (163/164) & Stripburger, Ljubljana 2005 SLOVENSKI STRIP IN ANIMIRANI FILM -10% Spider-man ali stripovski junaki na filmskem platnu Samo Rugelj, Zoran Smiljanić 3,72 € 4,13 € Prihrani 0,41 € Dodaj v košarico -10% Umri na drugem mestu Ravbarji, žandarji in drugi akcijski junaki 20.

POVEZANE KNJIGE