Sodni dnevi

Sodni dnevi - Peter Čeferin, Vasja Jager | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Čeferin, Vasja Jager
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Sodni dnevi.pdf
ISBN
1997550852710

OPIS

Napeta odvetniška kriminalka Petra Čeferina in Vasje Jagra Sodni dneviNapeta kriminalka Sodni dnevi se začne v črnogorski Budvi, kjer najdejo razpadajoče truplo premožnega Slovenca Karla Marona. Vse okoliščine in dokazi kažejo na vpletenost mladega Tomija Klajna. Ta edinega zaveznika najde v kljubovalnem odvetniku Edvardu Meliku, ki se po ženini smrti zažene v primer, kot da v njem išče lastno odrešitev. Odlično odvetniško kriminalko Sodni dnevi sta napisala znani odvetnik Peter Čeferin in preiskovalni novinar Vasja Jager, ki sta poskrbela za napeto in »žmohtno« branje. o knjigi v medijih »Petra Čeferina poznate kot znanega slovenskega odvetnika, Vasjo Jagra pa kot enega prodornejših in bolj branih raziskovalnih novinarjev. Oba pa sta po novem tudi avtorja odvetniške kriminalke Sodni dnevi, ki je izšla pri Cankarjevi založbi. Naslov romana ne napoveduje konca sveta, pač pa napeto zgodbo, ki jo boste »pogoltnili« na mah. Pred tem pa preberite še, kaj sta o nastajanju nove slovenske kriminalke povedala avtorja.«Intervju si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

Šibek potresni sunek v bližini Mokronoga. Napeta kriminalka Sodni dnevi se začne v črnogorski Budvi, kjer najdejo razpadajoče truplo premožnega Slovenca Karla Marona. Vse okoliščine in dokazi kažejo na vpletenost mladega Tomija Klajna.

Domačnost pa pogovoru dodajo Jagrova družina, prijatelji, znanci in sokrajani, ljudje v občinstvu, ki ga ne poznajo le iz njegovih zapisov. Ter prostor, v katerem je spoznaval knjige. Sodni dnevi zaradi rekordnih požarov na zahodu ZDA Vzdolž zahodne obale ZDA ta hip divja okoli 100 gozdnih požarov.

POVEZANE KNJIGE