Skupina Bilderberg - gospodarji globaliziranega sveta

Skupina Bilderberg - gospodarji globaliziranega sveta - Daniel Estulin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Estulin
DIMENZIJA
3,46 MB
IME DATOTEKE
Skupina Bilderberg - gospodarji globaliziranega sveta.pdf
ISBN
3141876576483

OPIS

Le vprašanje časa je, kdaj bomo dobili svetovno vlado, svetovno valuto in svetovno vojsko. O novem redu, ki ga zlovešče napoveduje tudi sedanja globalna finančna kriza, govori knjiga, ki razkriva ozadje skrivnostnega delovanja svetovne politične in finančne elite, zbrane pod imenom skupina Bilderberg.O Bilderbergih svetovna javnost ne ve kaj dosti več kot to, da skupina obstaja in da so v njej zbrani najvplivnejši predstavniki globalnega gospodarstva, financ, medijev in politike. Že to je zelo nenavadno. V času, ko mediji slehernega, kolikor toliko javnosti znanega posameznika, zalezujejo celo pri njegovih najbolj zasebnih opravilih, se vsako leto nekje na zemeljski obli za nekaj dni sestane vsa svetovna oblastna elita, ne da bi o tem poročal katerikoli od velikih svetovnih medijev – pa čeprav tej eliti pripadajo tudi nekatera najslavnejša novinarska imena. Daniel Estulin je eden redkih, ki jih sistematično spremlja že skoraj dve desetletji, jeseni 2007 pa je v španščini in angleščini izdal knjigo, v kateri so prvič razkriti cilji globalne elite: novi svetovni red z eno vlado, eno valuto in eno vojsko. V imenu teh ciljev se najvplivnejši posamezniki današnjega sveta ne ustavijo pred nobeno človeško tragedijo. Vojne, razpadanje držav, nastajanje novih, lakota, finančne krize, vse to so le sredstva, ki vodijo k cilju: popolnemu globalnemu monopolu v rokah peščice posameznikov.

- Opombe z bibliografijo na dnu str. ISBN 978-961-6627-08-5 a) Svetovna politika - 1945- b) skupine pritiska Vsekakor ne! Takšen odgovor si izoblikujemo potem, ko preberemo knjigo Daniela Estulina »Skupina Bilderberg, gospodarji globaliziranega sveta«, ki je izšla pri založbi Ciceron.

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. SKUPINA BILDERBERG: Gospodarji globaliziranega sveta - Daniel Estulin 10,00 € Dodaj v košarico; SLOVENSKE ZADRUŽNE BANKE. Zadružna kraška banka, Zadružna kreditna banka Doberdob, Zadružna kreditna banka Sovodnje ob Soči - Marko Waltritsch 18,00 € Dodaj v košarico; SLOVENSKO GOSPODARSTVO V POPREVRATNIH LETIH 1919-1924 - Jože Šorn Daniel Estulin: Skupina Bilderberg, gospodarji globaliziranega sveta [ne vem, ali gre zopet za teorijo zarote ali za resno idejo.

POVEZANE KNJIGE