Rišem, brišem in packam

Rišem, brišem in packam - Ester Derganc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ester Derganc
DIMENZIJA
10,1 MB
IME DATOTEKE
Rišem, brišem in packam.pdf
ISBN
8220425393943

OPIS

Zvezek zajema vaje za razvijanje orientacije v prostoru in na listu ter grafomotorične vaje, ki postopno vodijo otroka k pridobivanju predbralnih in predpisalnih veščin. Avtorica Ester Derganc je vzgojiteljica z dolgoletnimi izkušnjami. Pri svojem delu daje velik pomen predopismenjevanju. Po izčrpnem proučevanju didaktičnega gradiva doma in v tujini se je odločila, da bo sama pripravila izviren in inovativen material, ki bo upošteval razvoj zgodnje pismenosti pri predšolskem otroku.

leta: vaje za razvoj grafomotoričnih sposobnosti in spretnosti Ester Derganc 8,00 € Zemljevidi mest Skozi 20 velemest okoli sveta Miralda Colombo 19,99 € Po uspehu lanskih grafomotoričnih zvezkov za predšolske otroke Rišem, brišem in packamter Od črte do črke, 1. del, je letos izšel še tretji, Od črte do črke, igrivo iz vrtca v šolo in ob njem še priročnik za učitelje in starše, ki ga je pripravila in uredila doc.

razrednega pouka LEKTORICA: Olga Kožel, prof. slov.

POVEZANE KNJIGE