Prevzetost

Prevzetost - Helen Hardt | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Hardt
DIMENZIJA
10,71 MB
IME DATOTEKE
Prevzetost.pdf
ISBN
4990440361928

OPIS

Jade Roberts je iskreno zaljubljena v Talona Steela in mu želi pomagati. Ko na lastno pest preiskuje Steelove, s tem dregne v osje gnezdo in nevede pritegne pozornost starih sovražnikov te vplivne družine. Talon je trdno prepričan, da hoče preostanek življenja preživeti z Jade, zato se odloči, da se bo končno soočil z bolečo preteklostjo. Pot okrevanja je spolzka in negotova – vendar bo samo tako lahko nekoč vreden Jadine ljubezni. Med Jade in Talonom plamti neukrotljiva strast, toda ko se na plano priplazijo demoni iz njegove žalostne preteklosti, ni nobeden od njiju zares varen.

V prispevku je obravnavano narečno besedje iz različnih pomenskih polj ('človeško telo', 'sorodstvo', '(kmečka) hiša'), ki je bilo zbrano za Slovenski lingvistični atlas, in sicer glede na njegovo prevzetost oz. neprevzetost. Prevzetost pogleda/gledališki odsevi, avtorica Jasna Vombek, 2006 letnik, knjiga ima 138 Strani, pošljem po pošti ali osebni prevzem.

Nasvet. V primeru, da iskalnik ni vrnil željenih rezultatov, poizkusite z iskanjem po korenu besede (npr.

POVEZANE KNJIGE