Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih

Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih - Guido van Genechten | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guido van Genechten
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih.pdf
ISBN
2226301766676

OPIS

Dinozavri so izumrli, kajne. Res? Kokoš pravi, da ne. Da ima pristne zverinske kremplje in da ni nobenega dvoma, da je tudi sama dinozaver. Vsi dokazi so v družinskem albumu, ki ga je dobila za dediščino. V njem gledamo slike velociraptorjev, ki se vozijo s skiraptorji, in igvanodonov, ki uživajo v osvežujočem izletu. Diplodoki se očitno dobro poljubljajo, tiranozavri pa … jah, trgajo vse na koščke! Stegozavri so večni šarmerji in triceratopsi? Huh, spuščajo ubijalske prdce! So dinozavri izumrli zaradi njihovih vetrov? No, pravi razlog se najbrž vendarle skriva drugje. In zakaj ima kokoš ob sebi gromozansko jajce? Smešen in nazoren vodič po čudovitem svetu dinozavrov. Za vsakogar od 4. do 150.000.000. leta starosti. Prikupna slikanica o kokošjih praprapraprapraprapraprapraprapraprasorodnikih bo razveselila mlade bralce, ki jih prevzema svet dinozavrov. Poleg šaljive vsebine bodo otroci spoznavali tudi čisto resna dejstva o dinozavrih – njihovi teži, obdobju, v katerem so živeli, možnih razlogih, ki so pripeljali do njihovega konca.

Recenzija Bukla. Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih; Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Neverjetna, a resnična zgodba Brezkompromisen in še kako aktualen pogled na medrasna razmerja v Ameriki danes Od 6.

Igrajo: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sarah Roemer, Jason Alexander, Erick Avari, Davenia McFadden, Robbie Sublett, Kevin DeCoste, Rob Degnan Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih Guido Van Genechten Police Družinsko branje Oblika: slikanice Žanr: humor. 1 ocena.

POVEZANE KNJIGE