Moje najljubše pesmi o živalih

Moje najljubše pesmi o živalih - Feri Lainšček | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
9,58 MB
IME DATOTEKE
Moje najljubše pesmi o živalih.pdf
ISBN
8889667032552

OPIS

Pesmi Ferija Lainščka nas popeljejo v živalski vsakdan. Polža ne moti, da je počasen, bo že enkrat prišel na cilj. Pegatki ni mar, da nima lepe pričeske, pomembnejši so ji prijatelji. Petelinčka ne skrbi, da je izgubil glas, saj mu bodo pri petju pomagale druge živali. Vsaka pesem zase odpira tematike, ki so skupne vsem nam. Velike tiskane črke in Lainščkov tipičen slog je namenjen družinskemu branju, predšolskim otrokom in prvošolčkom. Pesniška slikanica približa poezijo tistim najmlajšim, ki se prvič srečujejo z njo. Knjižica pesmi slavi veselje do življenja, ljubezen, pogum, sprejemanje drugačnosti, družino, povezovanje, svobodo in prijateljstvo.

SVETLANA MAKAROVIČ - Krokodilovo kosilo - Kokijeve pesmice in pobarvanke - Maček Titi - Show strahov - Veliki kosovirski koncert - Mačnice 13. NEŽA MAURER: Nekaj zelo zelo lepega 14.

natis ... Pred nami je knjiga pesmi Ferija Lainščka: Moje najljubše pesmi o živalih. Za izvirne ilustracije je poskrbela Nana Homovec.

POVEZANE KNJIGE