Lili in žverca

Lili in žverca - Uroš Šetina, Žiga Valetič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Šetina, Žiga Valetič
DIMENZIJA
7,33 MB
IME DATOTEKE
Lili in žverca.pdf
ISBN
8700556406628

OPIS

Z obdobjem računalnikov je tudi izdelovanje animiranih filmov postalo enostavnejše in še bolj privlačno. To je botrovalo produkciji velikega števila celovečernih risank, ki ena za drugo prihajajo tudi na naša platna.Med njimi je tudi Lili in Žverca. Ta risanka je v mnogih vidik prelomila tipično Disneyjevo usmeritev in ustvarila antijunaka Žverco, za animirane podlage pa si je sposodila že precej opuščeno tehniko akvarela. Glasbo je našla pri pokojnemu Elvisu, znanstveno fantastiko je zmešala s socialnimi vprašanji, večino stvari pri tej risanki (scenarij, režija, snemalna knjiga) pa sta naredila samo dva človeka, kar je pri sodobnih celovečernih animiranih filmih povsem izjemno.Knjiga nas s številnimi podpoglavji v divjem tempu pelje čez celotno paleto risančkov z vsega sveta, od podrobnega opisa razvoja tega filmskega žanra ter različnih tehnik animacije, do posameznih risank, samih umetnikov, in produkcijskih hiš, ki so krojile zgodovino celovečernih risank in/ali pa bodo ustvarjale njihovo prihodnost. Če uživate v risanih in digitaliziranih filmih sodobnih umetnikov animacije, potem vas bo prav tako zabavala in navduševala pisana beseda tega edinega tovrstnega celostnega pregleda risank pri nas.

Čarli in Lola Propušteni Dnevnik Nove TV pogledajte na novatv.hr. Kdaj: 7.5.20 ob 6.15 Kje: Nova TV Originalni naslov: Lilo & Stitch, animirana serija S1 E32/39 R STITCH, nekoć poznat kao Eksperiment 626, sada živi na Zemlji s LILO, NANI i izvanzemaljcima JUMBOM i PLEAKLEYJEM.

Lilo & Stitch 2: Stitch Has A Glitch, 2005Priljubljeni lik se vrača v nadaljevanju animirane komedije Sprva je videti, da gre vse gladko, vesoljsko bitje Žverca zdaj živi pri svoji novi človeški družini. Lili & Žverca Lilo & Stitch, 2002 . Če se malo nemočno bitje, napol sirota, napol outsider, izgubi v širnem svetu, kjer ga skušajo vsi nabosti, ukleniti ali pa vreči na nedeljski raženj, potem obstaja velika verjetnost, da gre za Disneyjevo risanko. Priljubljeni lik iz zgodbe o Lili in Žverci se vrača v nadaljevanju te animirane komedije.

POVEZANE KNJIGE