Kristusovi namestniki

Kristusovi namestniki - Peter De Rosa | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter De Rosa
DIMENZIJA
12,89 MB
IME DATOTEKE
Kristusovi namestniki.pdf
ISBN
6457958184096

OPIS

Duhovništvo - podobno kot zakon in družina - je zakrament služenja. Lahko rečemo, da je duhovništvo hkrati posnemanje Janeza Krstnika, čeprav on ni bil duhovnik. naslednikom oblast, da kot Kristusovi namestniki opravljajo skupaj z božjim ljudstvom evharistično daritev.

Krene iz izkustva križanega in vstalega Kristusa v naši temi, v našem trpljenju, v naših mučencih. Od krivca za genocid ... Prav zaradi svojega poslanstva škofje »kot Kristusovi namestniki in odposlanci vodijo njim zaupane delne Cerkve z nasveti, s spodbujanjem, z zgledi, pa tudi s svojo avtoriteto in sveto oblastjo, ki pa jo uporabljajo samo za spodbujanje svoje črede k rasti v resnici in svetosti; pri tem naj si bodo v svesti, da mora, kdor je največji, biti ... Vsi smo Kristusovi namestniki na zemlji, ko smo sočutni in solidarni.

POVEZANE KNJIGE