Intervjuji II

Intervjuji II - Vesna Milek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vesna Milek
DIMENZIJA
4,46 MB
IME DATOTEKE
Intervjuji II.pdf
ISBN
9874162876388

OPIS

Izšla je druga zbirka intervjujev prodorne publicistke in pisateljice, ki je bralcem poleg rednih časopisnih prispevkov znana tudi po romanih Kalipso (2002) in Če (2005) ter po knjigi Intervjuji (2006), v kateri je zbrala pogovore z domačimi in tujimi pisatelji ter publicisti. Tokrat se je osredotočila na mednarodne ustvarjalce podob, kot so filmski režiserji in igralci, denimo Mike Leigh, Luc Besson, Steve Buschemi, Javier Bardem in Anthony Minghella, ter priznanimi oblikovalci in modnimi ikonami kova Naomi Campbell, Ito Morabito in Phillippe Starck. V tretjem delu knjige pa se je posvetila prepoznavnim ustvarjalcem bivšega jugoslovanskega prostora, kot so Dragan Bjelogrlić, Danis Tanović, Goran Bregović, Lepa Brena, Severina Vučković in drugi. Milekova je s svojimi pronicljivimi vprašanji iz njih izvabila odgovore, misli in izkušnje in jih na enem mestu združila v koncentrat ekspolozivnih, prodornih in vznemirljivih intervjujev. 

Izdaja vsebine lastne produkcije, vsebine, ki so nastale v koprudukciji z zunanjimi partnerji ali vsebine zunanje produkcije. ZA-MISLI deluje na področju spletnih, multimedijskih, produkcijski, založniških, promocijskih in tržnih dejavnostih in prevajanja ter ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Reportaže, izjave in intervjuji o življenju zamejcev, o dogodkih in prireditvah, ki jih bodo organizirali zamejski Slovenci. Razpoloženjske kartice II Kartice razpoloženja.

Leo Imširagić I. del February 12, 2021 Intervju s Ksenijo Visket II.

POVEZANE KNJIGE