Ičigo-ičie

Ičigo-ičie - Héctor García, Francesc Miralles | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Héctor García, Francesc Miralles
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Ičigo-ičie.pdf
ISBN
9756854239421

OPIS

Avtorja sta bralce po svetu najprej navdušila s knjigo Ikigaj; Japonska umetnost življenja. V tem priročniku nam odkrivata nov koncept, ki ima prav tako korenine v japonski kulturi in bo spremenil življenje milijonom bralcev. Ičigo-ičie; Japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov je navdihujoča pripoved, ki nas uči, kako se otresti preteklosti in prihodnosti, da bo vsak trenutek nekaj edinstvenega; kako razumeti sinhronost kot pripomoček zavestne čarobnosti; ustvariti nepozabna srečanja v osebnem in poklicnem življenju; v življenje vključiti zen, ki se ga je Steve Jobs naučil od japonskega učitelja in je bil ključen za njegov uspeh; s čuječnostjo izboljšati odnose in odpreti vrata ustvarjalnemu toku, kadar ga potrebujemo. o knjigi v medijih: »Če zdaj večinoma že vsi vemo, da moramo, kot pravijo Japonci, za srečno, polno in dolgo življenje poznati svoj ikigaj, se pravi, tisto največjo strast, ki nas zjutraj požene iz postelje in daje smisel našemu življenju, je japonski koncept ičigo-ičie še nekoliko manj znan. Ičigo-ičie lahko prevedemo kot 'enkrat, eno srečanje', pa tudi 'priložnost ta trenutek'. Gre pa za to, da je vsako srečanje, vsako doživetje, vsak trenutek enkraten zaklad, ki se ne bo nikoli več ponovil. In če v njem ne uživamo, za vedno izgubimo priložnost.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Iz oči v oči Mična - dogajanje iz sveta mode, lepotne novosti, nasveti za zdrav življenjski slog, ideje za dom in uživanje v življenju, ljubezni in odnosih. iČigo iČie iČigo iČie iČigo iČie iČigo iČie iČigo iČie iČigo iČie iČigo iČie. cena: 19,99 eur klubska cena: 15,95 eur IČIGO IČIE, torej.

Vir: delno povzeto po knjigi »ičigo ičie, Japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov«, avtorja Hectorja Garcie in Fracesca Mirallesa. Še več o avtorici prispevka boste našli tukaj in tukaj. Potem ko sta priljubljena avtorja Héctor García in Francesc Miralles v knjigi Ikigaj razkrila skrivnosti japonskih stoletnikov, v knjigi Ičigo-ičie pa japonsko umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov, nam zdaj predstavljata blagodejne učinke šinrin-jokuja ali japonske gozdne kopeli. Razvozlala sva pismenke, ki se izgovorijo ičigo-ičie, in v tistem je v vlažnem vetru zacingljal zvonček, ki je visel z napušča čajnice.

POVEZANE KNJIGE