Frank Einstein in antisnovni motor

Frank Einstein in antisnovni motor - Jon Scieszka | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Scieszka
DIMENZIJA
7,71 MB
IME DATOTEKE
Frank Einstein in antisnovni motor.pdf
ISBN
9698672618464

OPIS

Tudi pri vas stanuje Einstein? Ne? Kaj potem porečete na tole: socialna omrežja za druženje, namesto kina mp4, hashtag za vse, kar je in; pod stopali hoverboard, na glavi čelada s 4k akcijsko kamero, v roki PDA, WiFi samoumeven, streaming v živo naravnost v oblak; na postelji tablica, na polici FPV kvadrokopter, v kotu 3D tiskalnik, na mizi pravkar sestavljen programabilni robot...No? Einstein! Prav takšen, kot Frank, le da ima on še laboratorij...Zasliši se tiho brnenje in visoko pod oblaki se zablešči srebrna pika. Hitro se približa in v ostrem zavoju pristane na hribu nad mestom. Zamišljeni pilot sestopi s kolesa na antisnovni pogon in se zastrmi v mravljišče pod svojimi stopali. Drobceni rdeči in črni vojščaki bijejo neusmiljen boj za življenjski prostor – preklana telesca, razpolovljene tipalke, odtrgane nožice … Odtrgane nožice! Šimpanz! EDISONOV šimpanz! »Zdravo, Einstein!« ga dedov glas predrami iz globokega razmišljanja.»Zdravo, Einstein!« prikima Frank in skoči na kolo. »Vem, kdo je ugrabil moja robota!«

Patrik: ZGODBA GOSPODA SOMMERJA (M) PESMI: Jakševac Stjepan: LJUBI, NE LJUBI, LJUBI (M) Pavček. Tone: RADOBESEDNICE (P) Fritz.

Raamatu ... FRANK EINSTEIN JA ANTIAINE MOOTOR [JON SCIESZKA] Rahva Raamatust. Kohaletoimetamine alates 24h ja tasuta.

POVEZANE KNJIGE