Film o hendikepu

Film o hendikepu - Mitja Reichenberg, Dušan Rutar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Reichenberg, Dušan Rutar
DIMENZIJA
9,61 MB
IME DATOTEKE
Film o hendikepu.pdf
ISBN
6883404519335

OPIS

V njunem najnovejšem skupnem knjižnem projektu, sta se avtorja tudi ob filmih Frida in Ure do večnosti vsak na svoj način lotila vidikov, na katere so različni ljudje s hendikepom oziroma različni tipi hendikepa obravnavani v filmu. Tako vsak na svoj način obravnavata najpomembnejše filme s to tematiko, od Cyrano de Bergeraca in Človeka-Slona, preko filmov Moja leva noga, Rojen 4. julija in Čudovitega uma, do najnovejših, torej Fride, Ure do večnosti in Sestre magdalenke. Morda velja pripomniti še to, da sta se avtorja ob tej knjigi odpovedala honorarju, ki bo šel v dobrodelne namene za ljudi s posebnimi potrebami.

Martina kljub težkemu in napredujočemu fizičnemu hendikepu, zaradi katerega je na električnem vozičku, s pomočjo osebne asistence sedaj živi neodvisno. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Izdelek Izvirni naslov Avtor/Režiser Tip Iz programa Cena; Béla Balázs: Early Film Theory: Béla Balázs in Erica Carter: Knjiga: 99,10€ Film History: Theory and Practice Sound of Metal (naslov se inače ne odnosi samo na vrstu muzike, već i na jedan sjajan detalj - trenutak bubnjanja po toboganu negde na polovini filma) nije samo film o hendikepu koji zaokupira njegovu pojavnu ravan. Kreativni dokumentarni film o dr. Jožetu Felcu, psihiatru in nevrologu, ki je v času študija medicine zbolel za multiplo sklerozo.

beneški filmski festival: V Benetkah vendarle tudi nekaj filmske umetnosti. Finance Live.

POVEZANE KNJIGE