Črne vrtnice

Črne vrtnice - Ashley Little | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ashley Little
DIMENZIJA
3,57 MB
IME DATOTEKE
Črne vrtnice.pdf
ISBN
1172792001849

OPIS

To je ostra in boleče neposredna pripoved petih najstnic o nezadržnih poskusih preživetja na surovih ulicah Vancouvra, kjer so zlorabe, spolni napadi in zasvojenost del vsakdanjika. Črne vrtnice, dekliška tolpa, ki jo vodi Mac, je raznolika skupina najstnic. Vsaka od njih ima svojo travmatično zgodovino ter edinstven glas in način pripovedovanja zgodbe. Vse pa se gibljejo na drugi strani zakona in na drugi strani zakona tudi služijo denar za preživetje. Zgodba razkriva anatomijo dekliške tolpe, a tudi skupno prizadevanje deklet, da bi odšle iz okolja v katerem živijo, se preselile v varnejši del mesta in zaživele kot družina. Toda zakon ulice ne izpusti zlahka tistih, ki jih je dobil v svoj primež. Roman je nagrajen z Ethel Wilson Fiction Prize (BC Book Prizes) in predlagan za Dublin IMPAC Literary Award.

i je gotki vrtnar, ki živi v tebi, vedno želel imeti vrtnice intenzivno temne barve? Popolnoma črnih vrtnic ni mogoče imeti, še poebej pri titih, ki o žive, vendar to ne pomeni, da bi e morali odpoved črne Vrtnice Brezplačnih slikTa vrsta vrtnice so zelo redki, in te črne rože imajo temno simboliko, in izraža brezbrižnost, apatičnost, žalost in celo smrt. Pack Gif Vse gif črne Vrtnice.

Žanr: mladinski roman Narodnost: angleška književnost Izredno pretresljiv in neusmiljeno realističen prikaz odraščanja petih deklet, ki nimajo sreče z okoljem, v katerega so se rodile. Nekatere črne vrtnice predstavljajo tudi "ponovno rojstvo ali začetek nečesa novega, medtem ko nekateri označujejo obsedenost. 1.

POVEZANE KNJIGE