Atlas hrane po svetu

Atlas hrane po svetu - Giulia Malerba, Febe Sillani | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giulia Malerba, Febe Sillani
DIMENZIJA
5,46 MB
IME DATOTEKE
Atlas hrane po svetu.pdf
ISBN
8547503893480

OPIS

Pridružite se ekspediciji okusov s svetovnim atlasom hrane. Potujte po celinah in oceanih ter odkrivajte, od kod izvirajo različne vrste hrane in kako jo jedo ter uporabljajo v receptih danes. Spoznavajte, kako so raziskovalci tovorili hrano na ladjah čez širna morja in kako so ljudje širom zemeljske oble s slavji in praznovanji častili hrano. Atlas z risbami po posameznih zemljevidih celin prikazuje zgodbe, posebnosti in načine priprave značilnih jedi posameznih narodov in sestavine, ki jih zaznamujejo. Z Atlasom hrane po svetu lahko raziskujete gurmanska čudesa sveta in spoznavate, v čem se hrana in okusi po deželah in kulturah razlikujejo in v čem so si podobni.

septembra oddaj v knjižnici, na naši spletni strani ali pošlji po pošti. TasteAtlas, svetovni spletni atlas hrane, je objavil letno lestvico najboljših tradicionalnih jedi na svetu. Verjeli ali ne, po njihovem mnenju oziroma mnenju ljudstva (glasovalo je nekaj več kot 63.000 ljudi) si prvo mesto zasluži pica margherita iz Neaplja.

Z Atlasom hrane po svetu lahko raziskujete gurmanska čudesa sveta in spoznavate, v čem se hrana in okusi po deželah in kulturah razlikujejo in v čem so si podobni. Spoznajte vse slastne jedi tega sveta Zdravilni kodeks (Žepna knjiga) Menih, ki je prodal svojega ferrarija (Žepna knjiga) Atlas hrane po svetu . Na podlagi 0 ocen.

POVEZANE KNJIGE