Zgubljeno v prodaji

Zgubljeno v prodaji - Andrej Blatnik, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Blatnik, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,73 MB
IME DATOTEKE
Zgubljeno v prodaji.pdf
ISBN
1910072074198

OPIS

Zaradi prelomnih trenutkov, ko se v družbi na novo definira pomen knjige, pričujoči zbornik podaja sedem celovitih, dovolj jasnih in vendar različnih pogledov v tolmun, v katerem živi slovenska knjiga. Kalna voda ob razmahu digitalnih tehnologij se postopoma bistri, zato so mnoge stvarne težave bolj očitne kot prej, ko se je videlo bolj malo.

09. 2020 Izjava za javnost: Letošnji Frankfurtski knjižni sejem le v ... Ob vprašanju »kdo izbira?« ponavadi najprej pomislimo na bralca, soočenega z obsežnim naborom raznovrstnih tekstov, ki se mu ponujajo v branje, in si prizadevamo rekonstruirati, razumeti ali razložiti njegove interne izbirne mehanizme in postopke hkrati z zunanjimi instancami, ki v večji ali manjši meri sodelujejo pri tem.

Medtem ko bi moral etažnim lastnikom v stanovanjskih blokih gradbeno in uporabno dovoljenje praviloma posredovati upravnik, zna biti pot lastnikov stanovanj v nekaterih večstanovanjskih objektih precej zahtevnejša. Zbornik Zgubljeno v prodaji izpred dveh let je razkril sedem raznovrstnih, kompleksnih ... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Knjiga Uživajmo v prodaji je napisana v dobri veri in z namenom, da vam, bralcem, pomaga o prodaji razmišljati in delovati z nekoliko drugačnega, v našem poslovnem okolju manj poznanega in obi-18. NOVICE IN DOGODKI 29.

POVEZANE KNJIGE