Zapeljevanje princa

Zapeljevanje princa - Teresa Medeiros | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Teresa Medeiros
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Zapeljevanje princa.pdf
ISBN
6077098385087

OPIS

Ena izmed najbolj očarljivih različic zgodbe o Pepelki! Lord Bannor pogumni se nikoli v življenju ni bal ničesar, dokler se vojna ne konča in se znajde prepuščen na milost in nemilost kopici neutrudnih otročajev. Nujno potrebuje ženo, ki bo krotka, preprosta in ki ne bo hotela z njim zanositi. Otrok ima namreč že tako preveč. Niti toliko se ne pomuja, da bi si jo šel sam iskat. Toda ko njegova žena prispe s svojo žarečo lepoto, se ne more otresti želje/ po njej. Lady Willow je vse, čemur se je Banner prisegel upirati. Niti sanja se mu ne, da bo združila moči z malimi zgagami in da mu bo dala lekcijo iz tega, kako sladka je lahko včasih predaja!

Lord Bannor pogumni se nikoli v življenju ni bal ničesar, dokler se vojna ne konča in se znajde prepuščen na milost in nemilost kopici neutrudnih otro... Teresa Medeiros: Zapeljevanje princa. Lord Bannor pogumni se nikoli v življenju ni bal ničesar, dokler se vojna ne konča in se znajde prepuščen na milost in nemilost kopici neutrudnih otročajev.

marec 2014 ob 19:53 Zadnji poseg: 26. marec 2014 ob 20:22 Zgodba o lepi, a razvajeni princesi in njenem žabjem spremljevalcu, ki se čarobno spremeni v postavnega princa. Kraljeva zaroka je dvignila veliko prahu in že od ponedeljkovega oznanila polni naslovnice medijev po vsem svetu.

POVEZANE KNJIGE