Vsi so videli mačko

Vsi so videli mačko - Brendan Wenzel | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brendan Wenzel
DIMENZIJA
10,91 MB
IME DATOTEKE
Vsi so videli mačko.pdf
ISBN
3540098305841

OPIS

Knjiga je uvrščena na Caldecottov častni seznam 2017 Besede in podobe vabijo naše čute, da sledimo potepu tega tihega opazovalca in lovca. Ko odpremo knjigo, vstopimo v presenetljiv vizualni svet, v veličastno praznovanje opazovanja, radovednosti in domišljije. Bi radi vedeli, kako pes vidi mačko, kako jo vidi čebela, bolha …? Je mačka mehka, ostra, črtasta, točkasta? Vsaka od živali jo vidi drugače, a vse nam ponudijo možnost, da pogledamo svet skozi njihove oči in ga poskušamo razumeti na njihov način.Besedilo je primerno za prve bralce. Uporabljene besede so preproste in lahko razumljive, uvajajo se postopoma in se večkrat ponovijo, da se zasidrajo v spominu. Pisava je dovolj velika in razločna ter podprta s premišljenim oblikovanjem. o avtorju Brendan Wenzel je ilustrator, diplomant Prattovega inštituta in živi v zvezni državi New York. Njegove ilustracije se pojavljajo v otroških knjigah in animacijah po vsem svetu. Je predan okoljevarstvenik in ponosen sodelavec številnih organizacij, ki se zavzemajo za zaščito in ohranjanje naravnih okolij in ogroženih vrst.

Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano. Filtri.

Sprva je za mačka skrbela sama, saj ni imela nikogar, da bi ji pomagal. Situacijo so ji oteževali tudi sosedi, ki so jo večkrat prijavili. Na YouTube omrežju je v preteklih mesecih pristala simpatična kompilacija, pri kateri so prikazali video posnetke s kužki.

POVEZANE KNJIGE